Dakdekker Oud Gastel

De #1 Dakdekker Oud Gastel!
Gratis dakinspectieDakdekker inschakelen

Dakdekker Oud Gastel helpt je!

Problemen aan je dak wil je zo snel mogelijk laten verhelpen. Jouw dakdekker in Oud Gastel staat voor je klaar!
Laat jouw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.

Dakdekker Oud Gastel

Jouw dakspecialist in de buurt

Zoek jij een erkende en gespecialiseerde dakdekker in Oud Gastel? Wij zijn hét dakdekkersbedrijf voor dakreparaties en dakonderhoud. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in verschillende soorten daken en dakbedekkingen. Bovendien sporen wij de oorzaak van daklekkages op en lossen deze op. Heb je er behoefte aan dat een dakspecialist naar jouw dak kijkt? Wij bieden gratis dakinspecties in Oud Gastel aan.

Onze dakdekkers zorgen ervoor dat jouw dak weer in optimale staat verkeert. Jij hoeft je nooit meer zorgen te maken over mogelijke problemen die kunnen ontstaan door een slecht onderhouden dak. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat je dak weer in topconditie komt. Wat voor type dak of dakbedekking je ook hebt.

Vertrouw op onze ervaren dakdekkers in Oud Gastel om de kwaliteit van je dak te waarborgen. We streven ernaar om je de best mogelijke service te bieden.

20+ jaar ervaring

Ruime ervaring als dakdekker

24/7 bereikbaar

Stuur ons een bericht

Gratis dakinspectie

Laat je dak 100% gratis inspecteren

Z

VCA-gediplomeerd

VCA-gediplomeerde dakdekkers

Dakdekker hulp

We helpen je graag!

Wat kunnen wij voor je doen?

Daklekkage in Oud Gastel

Een daklekkage is vervelend, maar komt regelmatig voor. Bij een daklekkage sijpelt water of vocht ongewenst door of langs de dakbedekking naar binnen. Dit leidt tot schade. Niet alleen aan het dak, maar ook aan het interieur. Het is belangrijk om een daklekkage zo snel mogelijk te laten repareren. Hoe eerder je de daklekkage laat repareren, des te minder schade.

Oorzaken daklekkage

Een daklekkage wordt veroorzaakt door verschillende factoren. Hieronder vind je enkele veel voorkomende oorzaken van een lekkage.

 • Versleten dakbedekking door weersinvloeden, begroeiing of ouderdom
 • Zwakke punten op het dak door slecht aangebrachte dakbedekking
 • Verstopte dakgoten waardoor water over de rand van de dakgoot loopt en onder het dak terechtkomt

Wij helpen je bij het vakkundig oplossen van je daklekkage. Met behulp van een gratis dakinspectie geven onze dakdekkers in Oud Gastel je een deskundig advies.

Daklekkage melden

Dakonderhoud in Oud Gastel

Goed onderhoud aan je dak is belangrijk in het voorkomen van een daklekkage of andere schade in huis. Dakonderhoud omvat een groot aantal werkzaamheden aan je dak. Vaak zijn deze werkzaamheden preventief, maar het kan ook om kleine reparaties gaan. Voor ons bestaat dakonderhoud onder andere uit:

 • Het reinigen van de dakbedekking
 • Het uitvoeren van een dakinspectie om de conditie van het gehele dak te beoordelen
 • Het schoonmaken en controleren van dakgoten
 • Kleine reparaties, zoals het vervangen van beschadigde nokvorsten of dakpannen

Dakonderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je dak zijn functie als bescherming van je huis behoudt en om ongewenste problemen zoals lekkages te voorkomen.

Wil jij goed dakonderhoud in Oud Gastel? Neem contact met ons op!

Dakdekker inschakelen

Dakreparatie Oud Gastel

Heb je schade aan je dak? Stel een dakreparatie niet uit. Doe je dat wel, dan wordt de kans op schade in je huis steeds groter. En uiteindelijk moet het dak toch gerepareerd worden. Met een snelle dakreparatie voorkom je extra herstelwerkzaamheden en hogere kosten door grotere schade.

Moet jouw dakbedekking volledig vervangen worden of wil je dakbedekking aanleggen? Laat dit altijd over aan een vakman. Het vervangen of plaatsen van geschikte dakbedekking is vakwerk. Dat geldt voor zowel bitumen als dakpannen. Jouw dakdekker in Oud Gastel neemt je dit werk uit handen!

De keuze van materialen en technieken voor een reparatie aan je dak hangt af van het soort schade en het type dakbedekking. Reparaties variëren van het vervangen van enkele dakpannen tot het aanbrengen van nieuwe afdichtingsmaterialen.

Dakdekker inschakelen

Dakgoten

Dakgoten voeren overtollig regenwater af. Als het regenwater niet goed wordt afgevoerd gaat het water haar eigen weg zoeken. Dit kan leiden tot waterschade aan en in je huis. Het is daarom belangrijk om je dakgoten goed te onderhouden en waar nodig te repareren of vervangen.

Goed onderhoud is dus belangrijk om de levensduur van je dakgoot te verlengen. Het verwijderen van bijvoorbeeld takjes en bladeren is noodzakelijk om verstoppingen te voorkomen. Want een verstopte dakgoot kan leiden tot lekkages. Daarnaast is het goed als schade aan de dakgoot snel wordt vastgesteld, zodat dit niet tot andere dakschade of lekkage leidt.

Twijfel je over de staat van je dakgoot? Wij verzorgen onderhoud, reparatie of vervanging van je dakgoot in Oud Gastel én geven je een geheel vrijblijvende en gratis offerte op maat.

Dakdekker inschakelen

Pannendak in Oud Gastel

Zoals bij elk type dak, treden ook bij pannendaken gebreken op. Dakpannen die losraken, slijten, poreus worden of barsten leiden tot daklekkages..

Twijfel je over de conditie van je pannendak? Haal er een ervaren en erkende dakdekker bij. Wij voeren een grondige (gratis) dakinspectie uit in Oud Gastel en omgeving. Hierna vertellen wij jou precies wat de staat van jouw pannendak is en of er eventuele zwakke plekken zijn. In de meeste gevallen zijn we in staat om eventuele problemen direct te herstellen.

Gratis dakinspectie

Plat dak in Oud Gastel

Een plat dak heeft heel wat te verduren met onze Nederlandse weersomstandigheden. Regen, hagel, sneeuw, harde wind en felle zon hebben allemaal hun uitwerking op een plat dak. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je platte dak betrouwbaar is en blijft. Wij controleren de staat van je platte dak tijdens een gratis dakinspectie. Moet er een reparatie of renovatie gedaan worden? Wij maken gebruik van hoogwaardige dakbedekkingen, waaronder EPDM, bitumen en PVC.

Merk je dat je platte dak tekenen van slijtage vertoont? Of heb je al een daklekkage? Neem dan direct contact op met ons. Het snel aanpakken van deze problemen is belangrijk om verdere schade te voorkomen. Wij staan voor je klaar in Oud Gastel om ervoor te zorgen dat je platte dak in goede conditie is en blijft.

Gratis dakinspectie

Dakdekker Oud Gastel

Jouw lokale dakdekker in Oud Gastel brengt je dak weer in topconditie!

Betrouwbaar

Vertrouwen in een dakdekker is belangrijk. Wij geven je advies op maat.

Gratis dakinspectie

Voorkomen is beter dan genezen. Met onze gratis dakinspectie inspecteren we jouw dak.

Dakinspectie Oud Gastel

100% Gratis dakinspectie in Oud Gastel

Voor een vrijblijvende en gratis dakinspectie en offerte op maat in Oud Gastel ben je bij ons aan het juiste adres. Wij controleren je dak op alle belangrijke punten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de oorzaken van een daklekkage, maar ook aan de algemene conditie van het dak. Wat is de staat van de dakbedekking, dakgoten, afwatering en lood- en zinkwerk? Wij vertellen het je!

Onze gratis dakinspectie in Oud Gastel is ook echt 100% gratis! Zonder voorrijkosten. Service en een goede oplossing staan bij ons voorop. Neem contact met ons op.

Dakgoten
Pannendak

Kosten dakdekker Oud Gastel

Offerte op maat

Overweeg je om reparaties uit te laten voeren aan je dak in Oud Gastel? Of wil je een volledig nieuw dak? De kosten voor werkzaamheden aan je dak zijn uiteenlopend. De kosten worden onder andere beïnvloed door de grootte van het dak, de benodigde materialen en de geschatte arbeidsuren die nodig zijn om de klus te klaren.

Voor een exacte prijsopgave is het noodzakelijk dat onze dakdekkers eerst een grondige inspectie aan je dak uitvoeren. De kosten voor deze dakinspectie in Oud Gastel? Gratis!

Soorten dakbedekking

Voor platte en hellende daken in Oud Gastel

Hellend dak

Dakpannen

Dakpannen zijn de meest traditionele dakbedekking voor een hellend dak in Oud Gastel. Ze zijn meestal gemaakt van klei, beton of leisteen. Met een levensduur van maar liefst 50 jaar zijn dakpannen een duurzame keuze. Goed gelegde dakpannen zijn zeer effectief in het buitenhouden van regen en vocht. Ze zijn goed bestand tegen weer en wind. Dakpannen hebben doorgaans weinig onderhoud nodig. Het is verstandig om af en toe een dakinspectie uit te laten voeren voor eventuele beschadigingen of verschoven dakpannen. Dakpannen zijn tenslotte verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren.

Plat dak

EPDM dakbedekking

EPDM is een synthetisch rubbermateriaal dat duurzaam en elastisch is. Dit type dakbedekking heeft een levensduur van meer dan 40 jaar en is goed bestand tegen UV-straling en andere weersinvloeden. Het materiaal is volledig waterdicht. Bovendien heeft EPDM over het algemeen weinig onderhoud nodig. Het is wel verstandig om het tijdig te laten inspecteren. Zo kun je eventuele gebreken tijdig vaststellen. EPDM is meestal zwart van kleur. Er zijn echter ook witte EPDM-varianten beschikbaar. Deze houden de hitte beter buiten.

PVC dak

PVC-dakbedekking is gemaakt van thermoplastisch vinyl. Dit materiaal is sterk, flexibel en bestand tegen chemicaliën en vuil. PVC-dakbedekking heeft een levensduur van tussen de 20 en 30 jaar. Dit is mede afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal en de installatie. PVC is een populaire keuze voor platte daken en is zeer waterdicht! Deze dakbedekking heeft weinig onderhoud nodig. Het is echter wel verstandig om de staat van de dakbedekking af en toe te (laten) inspecteren. PVC-dakbedekking is er in verschillende kleuren en afwerkingen.

Bitumen dak

Op een bitumen dak wordt bitumineuze dakbedekking gelegd. Meestal wordt dit op een plat dak gelegd. Deze dakbedekking, ook wel dakleer genoemd, bestaat uit lagen bitumen (een teerachtig materiaal) die zijn versterkt met glasvezel of polyester. De meest voorkomende vorm van bitumineuze dakbedekking zijn bitumenrollen. Afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal en de installatie heeft een bitumen dak een levensduur van 15 tot 25 jaar. De overlappende rollen zorgen voor een waterdicht dak. Bitumen dakbedekking vereist regelmatig onderhoud, zoals het verwijderen van vuil en bladeren en het herstellen van eventuele zwakke en/of beschadigde plekken.
plat dak - bitumen dak

Bespaartips

Haal het maximale uit je dak in Oud Gastel

Wil jij het maximale uit je dak halen? Daar helpen we je graag mee! Of het nu gaat om kostenbesparingen, energie-efficiëntie, een duurzaam dak of toegevoegde waarde aan je huis. Hieronder vind je 5 bespaartips die jou helpen om je dak maximaal te gebruiken.

 • Regelmatig onderhoud: zorg ervoor dat je dak regelmatig wordt geïnspecteerd en onderhouden. Kleine problemen zoals lekkages of beschadigde dakpannen worden dan snel opgemerkt en opgelost. Hierdoor voorkom je grotere schade en duurdere reparaties.
 • Dakisolatie: een goed geïsoleerd dak helpt je huis in de winter warm te houden en in de zomer koel te houden. Dat leidt tot aanzienlijke besparingen op je energierekening in de winter en een comfortabeler huis in de zomer. En goede dakisolatie verdient zich snel terug. Een goede bespaartip voor de lange termijn als je het ons vraagt.
 • Dakreiniging: is jouw dak bedekt met mos of algen? Dan is het verstandig om je dak schoon te laten maken. Een schone dakbedekking gaat langer mee en is betrouwbaarder. Het verwijderen van mos en algen helpt bovendien om de waterafvoer te verbeteren.
 • Goede waterafvoer: zorg ervoor dat de dakgoten en regenpijpen goed worden onderhouden, waardoor je verstoppingen kunt voorkomen. Een slechte waterafvoer kan leiden tot waterschade aan je dak en fundering. Het is kostbaarder om dit te laten herstellen dan om preventief goed onderhoud te laten plegen.
 • Groene daken: wil je een duurzaam en ecologisch verantwoord dak? Dan is de installatie van een groen dak wellicht wat voor jou. Een groen dak bestaat uit (vet)planten op je dak. Deze zorgen voor extra isolatie, verminderen de hitte in steden, verbeteren de luchtkwaliteit én verhogen de biodiversiteit. Bovendien kan een groen dak de levensduur van je dak verlengen.

Een investering in een betrouwbaar en duurzaam dak in Oud Gastel bespaart je op de lange termijn geld of levert je geld op. Regelmatig onderhoud en aandacht voor duurzaamheid verlengt de levensduur van je dak en verlaagt je energierekening. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Dakdekker Oud Gastel

Gratis dakinspectie

Service

Garantie

Diensten Dakdekker Oud Gastel

Onze oplossingen voor jouw dak

Dak repareren door dakdekker

Dakreparatie

Het dak boven je hoofd moet je veiligheid bieden en ervoor zorgen dat je er droog en warm bijzit. Is er schade aan jouw dak? Wij brengen jouw dak weer in topconditie!

Pannendak

Pannendak

Wij zijn jouw specialist voor pannendaken. Bij een daklekkage is het mogelijk dat er dakpannen op jouw pannendak kapot, poreus of verschoven zijn.

Dakgoten onderhouden en vervangen

Dakgoten

Dakgoten voeren overtollig regenwater af. Is jouw dakgoot verstopt of beschadigd? Dan kan het regenwater niet goed afgevoerd worden.

Daklekkage oplossen

Daklekkage

Hoe eerder je een daklekkage meldt en op laat lossen, des te groter de kans is dat je de schade beperkt. Wij staan zo snel mogelijk voor je klaar!

Plat dak

Plat dak

Wil je een kwalitatief goede dakbedekking op jouw plat dak? Wij regelen het voor je. Wij maken gebruik van bitumen dakbedekking, PVC en EPDM.

Dakinspectie laten uitvoeren door dakdekker

Gratis dakinspectie

Twijfel je over de conditie van jouw dak? Wij voeren een grondige dakinspectie uit. Mogelijke gebreken zullen in overleg verholpen worden.

Veelgestelde vragen

Wat doet een dakdekker?

Een dakdekker voert verschillende taken uit aan en op het dak. Wij voeren onder andere dakreparaties, dakonderhoud, vervanging van dakbedekking, installatie en reiniging van dakgoten en werkzaamheden aan schoorstenen uit.

Wat kost een dakdekker?

De kosten voor een dakdekker variëren. Dit is mede afhankelijk van de hoeveelheid arbeidsuren en het materiaal dat gebruikt moet worden. Wij komen graag langs voor een gratis dakinspectie. Dan weet je exact wat de kosten ongeveer zijn van de werkzaamheden voor jouw dak. Deze prijsopgave is dus volledig op maat gemaakt.

Wanneer en waarom moet ik mijn dakpakken vervangen?

Dakpannen moeten worden vervangen als ze beschadigd, gebarsten of verouderd zijn. Door ze tijdig te vervangen voorkom je daklekkages met alle gevolgen van dien. Twijfel je over de staat van je dakpannen? Laat het ons weten! We komen graag langs voor een gratis dakinspectie.

Waarom moet ik mijn dakpannen reinigen?

Met het reinigen van dakpannen verwijder je mos, algen en ander vuil. Hierdoor verleng je de levensduur van het dak én blijft je dak er mooi en goed verzorgd uitzien.

Wanneer moet ik mijn dakbedekking vervangen?

Dakbedekking moet worden vervangen als het versleten is, lekt of als het de levensduur heeft bereikt. Voor dakpannen is de levensduur ca. 50 jaar, voor EPDM ca. 40 jaar, voor PVC ca. 20-30 jaar en voor een bitumen dak ca. 15-25 jaar.

Wanneer moet ik mijn dakleer (bitumineuze dakbedekking) vervangen?

Dakleer moet worden vervangen als het beschadigd, versleten of verouderd is. Voor een bitumen dak is dit meestal na 15-25 jaar. Dit is echter mede afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal én installatie.

Hoe weet ik wanneer ik mijn dak moet vervangen?

Dat is lastig te zeggen. Hiervoor kun je het beste je dak door een dakdekker laten inspecteren. Een professional kan je precies vertellen wat de huidige conditie van je dak is. Zie je zelf al tekenen van lekkage, verkleuring of slijtage van de materialen? Wacht dan niet te lang met een dakinspectie. Bij ons krijg je altijd een gratis dakinspectie, zodat je weet waar je aan toe bent.

Bij wie moet ik zijn voor het repareren van mijn dakgoten?

Wil je jouw dakgoten laten repareren of schoon laten maken? Neem contact met ons op. Onze dakdekkers helpen je graag.

Schakel een dakdekker in

Wij helpen graag

We helpen je graag!

Wat kunnen wij voor je doen?

Dakdekker hulp
Chat openen
1
Hoi! 👋
Mogen we je helpen?