Dakinspectie Boxtel

100% Gratis dakinspectie Boxtel
Gratis dakinspectieDakdekker inschakelen

Dakinspectie aanvragen

Gratis! Wij rekenen ook geen voorrijkosten

Vraag eenvoudig & snel jouw dakinspectie aan.

Dakinspectie Boxtel

Waarom een dakinspectie in Boxtel?

Heb je schade aan je dak in Boxtel? Of wil je preventief je dak onderhouden? Dan is het raadzaam om een professionele dakinspectie uit te laten voeren. Onze gekwalificeerde dakdekkers voeren een grondige dakinspectie in Boxtel uit om de staat van je dak in kaart te brengen. Bij schade aan je dak stelt de dakdekker direct vast wat de omvang van de schade is, maar ook wat de oorzaak is. Hierdoor kunnen wij gerichte maatregelen nemen en zo de oorzaak van de schade aanpakken. Bij een dakinspectie in Boxtel voor preventief onderhoud maken wij inzichtelijk wat de staat van je dak is. Zijn er tekenen van slijtage aan je dak of zien wij bijzonderheden die in de nabije toekomst kunnen leiden tot schade? Dan delen we deze uiteraard met je!

20+ jaar ervaring

Ruime ervaring als dakdekker

24/7 bereikbaar

Stuur ons een bericht

Gratis dakinspectie

Laat je dak 100% gratis inspecteren

Z

VCA-gediplomeerd

VCA-gediplomeerde dakdekkers

Dakinspectie Boxtel

Jouw lokale dakdekker in Boxtel brengt je dak weer in topconditie!

Betrouwbaar

Vertrouwen in een dakdekker is belangrijk. Wij geven je advies op maat.

Gratis dakinspectie

Voorkomen is beter dan genezen. Met onze gratis dakinspectie inspecteren we jouw dak.

Snelle oplossing na dakinspectie

Wij inspecteren, repareren & onderhouden

Als na jouw dakinspectie in Boxtel blijkt dat er iets moet gebeuren aan je dak om verdere schade te voorkomen, kunnen wij dit voor je doen. Kleine reparaties voeren wij vaak direct uit. Is het een grotere reparatie of hebben wij niet de juiste materialen bij ons? Dan zorgen we voor een noodoplossing. Op deze manier blijft de schade aan je dak en in huis beperkt en wordt dit in ieder geval niet erger. Uiteraard plannen we dan zo snel mogelijk een afspraak bij jou in Boxtel in voor de definitieve oplossing.

dakreparatie na dakinspectie
daklekkage dakinspectie voor verzekering

Dakinspectie Boxtel voor verzekering

Wil je een dakinspectie voor je verzekering laten doen?

Een gedetailleerd inspectierapport is waardevol bewijsmateriaal bij het indienen van een verzekeringsclaim. Het geeft inzicht in de staat van het dak na de schade. Moet je dak daarna gerepareerd worden? Na jouw gratis dakinspectie in Boxtel willen wij je uiteraard graag helpen bij de reparatie van de schade!

Dakdekker Boxtel

Gratis dakinspectie

Service

Garantie

Dakinspectie Boxtel voor onderhoud

Voorkom schade door een preventieve dakinspectie

Regen, wind, hagel, sneeuw en felle zon. Het dak van je huis of kantoor wordt blootgesteld aan wisselende weersinvloeden. Mede door het veranderende klimaat, met heftigere regenbuien en fellere zon, heeft je dak veel te verduren. Een regelmatige, preventieve dakinspectie is dan ook sterk aan te raden. Door je dak jaarlijks een keer te laten inspecteren heb je een grotere kans om daklekkages en waterschade te voorkomen. Zijn er kleine reparaties nodig om je dak weer 100% in orde te brengen? Dan kunnen wij die, uiteraard na overleg, direct meepakken.

dakinspectie vught breda arnhem amsterdam tilburg zoetermeer
dak met zonnepanelen

Kosten van een dakinspectie in Boxtel

Gratis! Wij rekenen ook geen voorrijkosten

De kosten voor het uitvoeren van een dakinspectie Boxtel is bij ons gratis. Wij rekenen ook geen voorrijkosten. Naar aanleiding van de door ons uitgevoerde dakinspectie brengen wij je een verslag uit over onze bevindingen. Zijn er reparaties nodig of moet er onderhoud gepleegd worden? Wij lossen dit graag voor je op!

Hoe werkt een dakinspectie?

Uitvoerige dakinspecties door vakmannen

Tijdens een dakinspectie inspecteren wij de verschillende onderdelen van je dak. Is er zeer concrete schade aan je dak, dan ligt de prioriteit uiteraard bij dit onderdeel van het dak. De rest van het dak kunnen wij naar wens uiteraard ook inspecteren. Bij een preventieve dakinspectie voor onderhoud van je dak nemen wij vrijwel alle onderdelen van je dak mee tijdens de dakinspectie. Wij inspecteren o.a.:

  • Dakbedekking: bij schuine daken gaat het meestal om dakpannen. De dakdekker checkt de dakpannen, bovenste nokvorst en de kantpannen. Hierbij wordt o.a. gekeken naar mos- of algengroei, poreuze of gescheurde dakpannen of verschoven dakpannen. Bij geglazuurde dakpannen wordt ook de de glazuurlaag geïnspecteerd. Bij platte daken wordt de dakbedekking, meestal bitumen of PVC, op scheuren en slijtage gecontroleerd. Kleine scheurtjes kunnen vaak direct gerepareerd. Bij grote scheuren moet soms (gedeeltelijk) nieuwe dakbedekking worden aangebracht.
  • Schoorsteen: het metselwerk, het voegwerk, de loodslabben en het schoorsteenplateau worden gecontroleerd.
  • Dakgoten: worden door de dakdekker op scheuren en op verstoppingen gecontroleerd. Een verstopte dakgoot kan leiden tot schade.
  • Dakraam of dakkapel: er wordt vooral goed naar de aansluiting tussen het dakraam of dakkapel met de dakconstructie gekeken. Sluit dit niet goed aan? Dan is de kans op een daklekkage groter.
  • Dakconstructie: de houten balken van het dak worden gecontroleerd. Deze constructie kan naar verloop van tijd beschimmelen, verrotten of zodanig verouderd zijn dat ze moeten worden vervangen omdat ze de dakbedekking anders niet meer kunnen dragen.
  • Zonnepanelen: overweeg je om zonnepanelen aan te schaffen? Tijdens het controleren van de dakconstructie en het dak kan de dakdekker direct beoordelen of jouw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen.

Dakinspectie aanvragen

100% gratis

Vraag eenvoudig & snel jouw dakinspectie aan.

Chat openen
1
Hoi! 👋
Mogen we je helpen?