Gratis dakinspectie

Gratis dakinspectie aanvragen

Vertrouw weer 100% op je dak!

5 / 5

“Tijdens een hevige regenbui ontdekte ik een daklekkage en belde dakdekker Nederland. De dakdekker inspecteerde het probleem, gaf duidelijke uitleg en een realistische prijsopgave. Na akkoord herstelde hij het dak efficiënt en netjes. Een betrouwbare en vriendelijke service. Ik raad dakdekker Nederland zeker aan.”

Dhr. Van Tilburg

Dakinspectie

Gratis dakinspectie

Dakinspectie laten uitvoeren? 100% gratis!

In Nederland hebben we steeds vaker te maken met extreme weersomstandigheden. Denk hierbij aan hevige regenval, hagel, hittegolven en windstoten. Het wordt daarom steeds belangrijker dat onze daken bestand zijn tegen deze grillige weersveranderingen. Het risico op schade neemt namelijk toe door deze weersituaties. Denk aan dakpannen die losraken, dakgoten die verstopt raken, regenwater dat niet meer goed afgevoerd kan worden en slijtage aan dakbedekking. Het is daarom verstandig om regelmatig een inspectie te laten uitvoeren door een professionele dakdekker. Op deze manier is de kans groter dat je (kostbare) problemen voorkomt.

Veelgestelde vragen over een dakinspectie

1. Waarom is een dakinspectie nodig?

Door middel van een dakinspectie wordt de conditie van je dak vastgesteld, de oorzaak van problemen aan je dak opgespoord en/of benodigd (preventief) onderhoud aan je dak in kaart gebracht.

2. Hoe vaak moet ik mijn dak laten inspecteren?

Dit is afhankelijk van factoren als het type dakbedekking en de weersomstandigheden. Over het algemeen wordt aanbevolen om jaarlijks een inspectie uit te voeren.

3. Wat houdt een inspectie in?

Tijdens een inspectie wordt het dakoppervlak visueel gecontroleerd. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de staat van de dakbedekking, dakgoten, afwateringssystemen.

4. Hoe lang duurt een inspectie aan mijn dak?

De duur van een inspectie hangt sterk af van de grootte en complexiteit van het dak. Houd rekening met een uurtje.

5. Wat gebeurt er als er schade wordt gevonden aan mijn dak?

Als er schade wordt gevonden tijdens de dakinspectie, geeft de dakdekker je advies over welke reparaties nodig zijn en een schatting van de kosten.

6. Moet ik aanwezig zijn tijdens de inspectie?

Het is niet altijd nodig om aanwezig te zijn, maar het is wel handig. Je kunt dan je vragen stellen en de bevindingen rechtstreeks van de dakdekker horen.

7. Kan ik zelf mijn dak inspecteren?

Het is sterk aanbevolen om een professionele dakdekker in te schakelen. Zij hebben de expertise, ervaring en weten hoe ze veilig te werken moeten gaan.

8. Wat zijn de kosten van een dakinspectie?

Een dakinspectie bij Dakdekker Nederland is volledig gratis!

9. Is een dakinspectie nuttig bij oudere daken?

Ja, juist bij oudere daken is regelmatige inspectie belangrijk. Deze daken zijn vatbaarder voor slijtage en schade.

10. Kan een dakinspectie problemen aan mijn dak voorkomen?

Ja, een regelmatige dakinspectie kan problemen vroegtijdig aan het licht brengen en voorkomen dat kleine problemen leiden tot tot kostbare reparaties.

Dakgoot

Dakinspectie Nederland

Wat inspecteren wij?

Onze dakinspecties zijn helemaal gratis. We rekenen dan ook geen voorrijkosten. We vinden het namelijk belangrijk om op locatie duidelijk in kaart te kunnen brengen wat er eventueel moet gebeuren.

Wij controleren je dak op alle belangrijke punten. Denk hierbij aan:

  • De conditie van je pannendak – o.a. dakpannen, nokvorsten en dakbeschot
  • De conditie van je plat dak – o.a. dakbekleding
  • Dakgoten en afwatering
  • Lood- en zinkwerk
  • Vaststellen oorzaken daklekkage

Een inspectie geeft je weer net dat beetje zekerheid over je dak. Het is fijn om te weten wat nu de échte staat is van je dak. Misschien is het wel niet zo goed als dat je dacht of valt het je juist heel erg mee. Nadat we de inspectie hebben uitgevoerd delen we de details met jou. We zullen ook meteen een advies uitbrengen over de mogelijk noodzakelijke reparaties. Mocht je deze door ons willen laten uitvoeren zullen we hier een overzichtelijke en transparante offerte voor opstellen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. We kunnen deze offerte natuurlijk altijd samen rustig doornemen. Het belangrijkste vinden wij dat je na ons bezoek weer volledig kunt vertrouwen op je dak.

Dakdekker in de buurt

Gratis dakinspectie

Service

Garantie

Dakdekker

Dakdekker Nederland

Altijd een vakman bij jou in de buurt. Neem contact op en wij brengen jouw dak weer in topconditie!

Betrouwbare dakdekker

Betrouwbaar

Vertrouwen in een goede vakman is belangrijk. Wij komen bij je thuis voor een gratis dakinspectie en advies.

Dakdekker dakinspectie

Gratis dakinspectie

Voorkomen is beter dan genezen. Met onze 'gratis dakinspectie service' komen we jouw dak inspecteren.

Ervaringen Dakdekker Nederland

Dakdekker Nederland

“Tijdens een hevige regenbui ontdekte ik een daklekkage en belde dakdekker Nederland. De dakdekker inspecteerde het probleem, gaf duidelijke uitleg en een realistische prijsopgave. Na akkoord herstelde hij het dak efficiënt en netjes. Een betrouwbare en vriendelijke service. Ik raad dakdekker Nederland zeker aan."

 

Dhr. Van Tilburg
Chat openen
1
Hoi! 👋
Mogen we je helpen?