Daklekkage

Onze dakdekkers helpen je!

Problemen aan je dak wil je zo snel mogelijk laten verhelpen. Wij staan voor je klaar!
Laat jouw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Daklekkage

Daklekkage oplossen

Laat je daklekkage snel & professioneel oplossen

 • Erkende dakdekkers
 • Uitgebreide dakinspecties om de daklekkage op te sporen
 • Spoedservice & 24/7 beschikbaar
 • Jarenlange ervaring, expertise en vakmanschap
 • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
 • 100% gratis dakinspectie en offerte op maat

Een daklekkage is een veelvoorkomend probleem. Water of vocht sijpelt ongewenst door of langs de dakbedekking naar binnen. Dit kan behoorlijke schade veroorzaken. Niet alleen aan het dak, maar ook aan het interieur. Wij helpen je bij het vakkundig oplossen van je lekkage.

Oorzaken van een daklekkage

Een daklekkage wordt veroorzaakt door verschillende factoren. Hieronder vind je enkele veel voorkomende oorzaken van een lekkage.

 1. Versleten dakbedekking: na verloop van tijd kan de dakbedekking, zoals bitumen of dakpannen, verslijten en scheuren ontwikkelen. Hierdoor sijpelt het water naar binnen.
 2. Stormschade: harde wind, hagel of extreme regenval kunnen schade aan het dak veroorzaken. Losse of beschadigde dakbedekking is vaak de oorzaak.
 3. Slechte installatie: als het dak niet correct is geïnstalleerd is de kans groter dat er zwakke punten ontstaan waar water kan binnendringen.
 4. Verstopte dakgoten: dakgoten die verstopt zijn met bladeren, vuil of puin kunnen ervoor zorgen dat water over de rand van de dakgoot loopt en onder het dak terechtkomt.
 5. Ouderdom: oude daken zijn gevoeliger voor lekkages. De gebruikte materialen verliezen na verloop van tijd hun waterdichtheid.

Een daklekkage herkennen

Enkele veelvoorkomende aanwijzingen voor een daklekkage zijn waterdruppels of vochtplekken op plafonds of muren, verkleurde plekken of vlekken/schimmel bij het dak. Herken je één of meerdere van deze aanwijzingen? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op.

Reparatie van een daklekkage

Het is erg belangrijk om een daklekkage zo snel mogelijk te repareren. Alleen dan is het mogelijk om verdere schade te voorkomen. De manier waarop de lekkage wordt verholpen is afhankelijk van de oorzaak en de ernst van de lekkage. Dit kan variëren van het repareren van beschadigde dakbedekking tot het herstellen van beschadigde dakgoten of zelfs het vervangen van de volledige dakbedekking. Door middel van een gratis dakinspectie geven onze dakdekkers je een deskundig advies.

Daklekkages voorkomen

Het beste is om daklekkages te voorkomen! Regelmatig onderhoud aan je dak en inspecties van het dak brengen potentiële problemen aan het licht voordat ze leiden tot lekkages. Het schoonhouden van dakgoten en het tijdig vervangen van versleten dakbedekking zijn ook belangrijke preventieve maatregelen.

Het is van groot belang om een daklekkage serieus te nemen. Door snel te handelen voorkom je verdere schade en kostbare reparaties. Heb je het vermoeden dat je een lekkage hebt? Neem contact met ons op! Wij verzorgen een 100% vrijblijvende en gratis offerte op maat!

Dakdekker in de buurt

Gratis dakinspectie

Service

Garantie

Dakdekker

Dakdekker Nederland

Altijd een vakman bij jou in de buurt. Neem contact op en wij brengen jouw dak weer in topconditie!

Betrouwbare dakdekker

Betrouwbaar

Vertrouwen in een goede vakman is belangrijk. Wij komen bij je thuis voor een gratis dakinspectie en advies.

Dakdekker dakinspectie

Gratis dakinspectie

Voorkomen is beter dan genezen. Met onze 'gratis dakinspectie service' komen we jouw dak inspecteren.

Ervaringen Dakdekker Nederland

Dakdekker Nederland

“Tijdens een hevige regenbui ontdekte ik een daklekkage en belde dakdekker Nederland. De dakdekker inspecteerde het probleem, gaf duidelijke uitleg en een realistische prijsopgave. Na akkoord herstelde hij het dak efficiënt en netjes. Een betrouwbare en vriendelijke service. Ik raad dakdekker Nederland zeker aan."

 

Dhr. Van Tilburg
Chat openen
1
Hoi! 👋
Mogen we je helpen?